Kuchař

Popis pracovního místa: Kuchař

Organizační začlenění: Provoz, kuchyně
Vzdělání: Středoškolské vzdělání nebo vyučení v oboru
Odborná praxe: Aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii, základní zkušenosti z kuchyně

Všeobecné cíle

  • „Srdcař“, který se chce učit a poznávat nové věci.
  • Chce „vařit k vínu“, tzn. chce si rozšiřovat znalosti o vínech a studovat zákonitosti snoubení vína a jídla.
  • Udržuje nejvyšší možnou úroveň kvality v oblasti gastronomie.
  • Je loajální a přispívá k dobrému jménu firmy za všech okolností.
  • Aktivně komunikuje.
  • Plní strategie a obchodní cíle firmy.
  • Pozitivní přístup k práci a samostatnost.

Práce v kuchyni 

  • Příprava obědů a večeří.
  • Odpovědnost za přípravu a expedici jídel ze svého úseku kuchyně.
  • Zodpovědnost za čistotu svého pracoviště.
  • Dodržování správných technologických postupů a HACCP.
  • Dodržování hygienických norem.

Nabízíme

  • Profesní rozvoj.
  • Práci pro etablovanou značku na trhu.
  • Dobré platové ohodnocení.

V případě zájmu kontaktujte našeho šéfkuchaře Dušana Mackoviče: tel. 607 523 289, email: velky@vinograf.cz

Těší se na Vás Vinograf team.