Kuchař

Popis pracovního místa: kuchař junior

Organizační začlenění: Provoz, kuchyně
Vzdělání: Středoškolské vzdělání nebo vyučení v oboru
Odborná praxe: Aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii, základní zkušenosti z kuchyně
Nadřízen: Pomocná síla v kuchyni
Podřízen: Šéfkuchaři, zástupci šéfkuchaře
Zastupován kým: Zástupcem šéfkuchaře
Zastupuje koho: Pomocnou sílu v kuchyni

Všeobecné cíle

  • „Srdcař“, který se chce učit a poznávat nové věci.
  • Chce „vařit k vínu“, tzn. chce si rozšiřovat znalosti o vínech a studovat zákonitosti snoubení vína a jídla.
  • Plní strategie a obchodní cíle firmy.
  • Udržuje nejvyšší možnou úroveň kvality v oblasti gastronomie.
  • Je loajální a přispívá k dobrému jménu firmy za všech okolností.
  • Aktivně komunikuje.

Práce v kuchyni

  • Příprava obědů a večeří pod vedením nadřízeného.
  • Odpovědnost za přípravu a expedici jídel ze svého úseku kuchyně.
  • Zodpovědnost za čistotu svého pracoviště.
  • Dodržování správných technologických postupů a HACCP.
  • Dodržování hygienických norem.

Ostatní

  • Aktivní zájem o hospodaření kuchyně jako celku.
  • Aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii.
  • Povinnost účastnit se všech školení a tréninků nezbytně nutných k výkonu práce.
  • Pozitivní přístup k práci.

V případě zájmu kontaktujte našeho šéfkuchaře Dušana Mackoviče: tel. 607 523 289, email: velky@vinograf.cz

Těší se na Vás Vinograf team.