Obědová nabídka - Vinograf Senovážné

Každý den ráno Vám zašleme aktuální obědovou nabídku ve Vinografu. Stačí zadat email. / To get the everyday lunch menu offer please fill in your email bellow.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas k zasílání aktualit a novinek o nabídkách poskytovaných Vinografem. Vaše osobní údaje zpracovává výhradně společnost Enosfera s.r.o. a nebudou poskytnuty třetím osobám. Odběr novinek lze kdykoli zrušit odhlášením v zápatí newsletteru. Více o způsobu nakládání s vašimi údaji najdete na stránce ZOOU.
Pondělí, Únor 18, 2019
Předkrm / Polévka
  • Cuketová polévka s pečeným lilkem / Zucchini soup with roasted aubergine
    59,-
Hlavní jídlo
  • Sépiové spaghetti, treska, losos, mušle, rajčatová omáčka a parmigiano reggiano / Sepia spaghetti, cod, salmon, mussels, tomato sauce, parmigiano reggiano
    199,-
    Doporučená vína/Recommended wines: San Patrignano, Aulente 2016 (88,-/1dcl) ,
  • Bramborové noky, prosciutto, žampiony, česnek, cuketa, creme fraiche, parmigiano reggiano/ Gnocchi, prosciutto, champignons, garlic, zucchini, creme fraiche, parmigiano reggiano
    195,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Plenér, Růžový Leonard 2017 (100,-/1dcl) ,
  • Kuře tikka masala, basmati rýže a mango čatní / Tikka Masala chicken, rice, mango chutney
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Mikrosvín, Muškát moravský Flowerline 2017 (94,-/1dcl) ,
  • Listový salát se smaženými krevetami a pikantním miso dresinkem / Lettuce with fried shrimp and spicy miso dressing
    265,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Rose 2017 (78,-/1dcl) ,
  • Zeleninový salát s nakládaným balkánským sýrem a olivami / Vegetable salad with marinated feta cheese and olives
    155,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Pere Mata, Cava Trepat brut (107,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky
Úterý, Únor 19, 2019
Předkrm / Polévka
  • Bramboračka s houbami / Potato soup with mushrooms
    55,-
Hlavní jídlo
  • Sépiové spaghetti, treska, losos, mušle, rajčatová omáčka a parmigiano reggiano / Sepia spaghetti, cod, salmon, mussels, tomato sauce, parmigiano reggiano
    199,-
    Doporučená vína/Recommended wines: San Patrignano, Aulente 2016 (88,-/1dcl) ,
  • Bramborové noky, prosciutto, žampiony, česnek, cuketa, creme fraiche, parmigiano reggiano/ Gnocchi, prosciutto, champignons, garlic, zucchini, creme fraiche, parmigiano reggiano
    195,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Plenér, Růžový Leonard 2017 (100,-/1dcl) ,
  • Vepřový plátek zapečený modrým sýrem, smažené brambory, okurka se zakysanou smetanou / Pork roasted with bluecheese, fried potatoes, cucumber with cream
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Amfora - Ryzlink vlašský Qvevri 2017, Dobrá Vinice (95,-/1dcl) ,
  • Quiche s artyčoky, špenátem, sušenými rajčaty a gorgonzolou/ Quiche with artichoke, spinach, sundried tomatoes and gorgonzola cheese
    159,-
  • Listový salát s kachními prsíčky, olivy plněné fíky, citrusový dresink/ Leaf salad with duck breast, olives stuffed with fig, citrus dresing
    215,-
Dezert
  • Dle denní nabídky
Středa, Únor 20, 2019
Předkrm / Polévka
  • Cibulačka se sýrovými krutony / Onion soup with cheese croutons
    59,-
Hlavní jídlo
  • Sépiové spaghetti, treska, losos, mušle, rajčatová omáčka a parmigiano reggiano / Sepia spaghetti, cod, salmon, mussels, tomato sauce, parmigiano reggiano
    199,-
    Doporučená vína/Recommended wines: San Patrignano, Aulente 2016 (88,-/1dcl) ,
  • Bramborové noky, prosciutto, žampiony, česnek, cuketa, creme fraiche, parmigiano reggiano/ Gnocchi, prosciutto, champignons, garlic, zucchini, creme fraiche, parmigiano reggiano
    195,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Plenér, Růžový Leonard 2017 (100,-/1dcl) ,
  • Kohout na ryzlinku, bramborová kaše, kořenová zelenina / Cock in riesling sauce, mashed potatoes, root vegetables
    189,-
  • Quiche s artyčoky, špenátem, sušenými rajčaty a gorgonzolou/ Quiche with artichoke, spinach, sundried tomatoes and gorgonzola cheese
    159,-
  • Listový salát s pečenými cherry rajčátky, bůvolí mozzarellou a bazalkovým pestem / Green salad, roasted tomatoes, buffalo mozzarella and basil pesto
    169,-
Dezert
  • Dle denní nabídky
Čtvrtek, Únor 21, 2019
Předkrm / Polévka
  • Bramborový krém s pórkem a pancettou / Potato cream with leek and pancetta
    59,-
Hlavní jídlo
  • Sépiové spaghetti, treska, losos, mušle, rajčatová omáčka a parmigiano reggiano / Sepia spaghetti, cod, salmon, mussels, tomato sauce, parmigiano reggiano
    199,-
    Doporučená vína/Recommended wines: San Patrignano, Aulente 2016 (88,-/1dcl) ,
  • Bramborové noky, prosciutto, žampiony, česnek, cuketa, creme fraiche, parmigiano reggiano/ Gnocchi, prosciutto, champignons, garlic, zucchini, creme fraiche, parmigiano reggiano
    195,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Plenér, Růžový Leonard 2017 (100,-/1dcl) ,
  • Quesadilla s hovězím masem, zapečená čedarem, papriková salsa a zakysaná smetana / Beef quesadilla with cheddar, pepper salsa and sour cream
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Celler de Capcanes, Garnatxes 2016 (107,-/1dcl) ,
  • Sandwich s roastbeefem, pikantní rajčatový relish, rukola, cheddar/ Sandwich with roastbeef, tomatoes relish, rocket, cheddar
    169,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Amfora - Ryzlink vlašský Qvevri 2017, Dobrá Vinice (95,-/1dcl) ,
  • Zeleninový salát s feta sýrem, olivami a marinovanou cibulkou / Vegetable salad with feta cheese, olives and marinated onions
    159,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Rose 2017 (78,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky