Obědová nabídka - Vinograf Senovážné

Každý den ráno Vám zašleme aktuální obědovou nabídku ve Vinografu. Stačí zadat email. / To get the everyday lunch menu offer please fill in your email bellow.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas k zasílání aktualit a novinek o nabídkách poskytovaných Vinografem. Vaše osobní údaje zpracovává výhradně společnost Enosfera s.r.o. a nebudou poskytnuty třetím osobám. Odběr novinek lze kdykoli zrušit odhlášením v zápatí newsletteru. Více o způsobu nakládání s vašimi údaji najdete na stránce ZOOU.
Pondělí, Listopad 18, 2019
Předkrm / Polévka
  • Hrášková polévka s parmezánem / Green pea soup with Parmesan
    59,-
Hlavní jídlo
  • Makaróny s boloňským hovězím ragú a parmigiano reggiano / Macaroni with beef Bolognese ragout and parmigiano reggiano
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Donatella Cinelli Colombini, Rosso di Montalcino 2017 (148,-/1dcl) ,
  • Kuře tikka masala, basmati rýže a mango čatní / Tikka Masala chicken, rice, mango chutney
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Traminer 2016 (125,-/1dcl) ,
  • Tygří krevety v silné polévce tom yum, houby enoki, hrášek a koriandr / Prawns in a thick tom yum soup, enoki mushrooms, green pea and coriander
    275,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Pere Mata, Cupada No. 21 2017 (109,-/1dcl) ,
  • Listový salát s marinovaným lososem a hořčičným dresinkem s koprem / Green salad with marinated salmon and mustard-dill dressing
    179,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Rosé 2017 (78,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky
Úterý, Listopad 19, 2019
Předkrm / Polévka
  • Boršč se zakysanou smetanou/ Borscht with sour cream
    59,-
Hlavní jídlo
  • Makaróny s boloňským hovězím ragú a parmigiano reggiano / Macaroni with beef Bolognese ragout and parmigiano reggiano
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Donatella Cinelli Colombini, Rosso di Montalcino 2017 (148,-/1dcl) ,
  • Vepřová pečeně Duroc, ratatouille, smažené brambory a tymiánová omáčka / Pork roast Duroc, ratatouille, fried potatoes and thyme sauce
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Clua Xavier, Il.lusio White 2018 (117,-/1dcl) , Zapletal, Merlot 2018 (77,-/1dcl) ,
  • Tygří krevety v silné polévce tom yum, houby enoki, hrášek a koriandr / Prawns in a thick tom yum soup, enoki mushrooms, green pea and coriander
    275,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Pere Mata, Cupada No. 21 2017 (109,-/1dcl) ,
  • Listový salát se sýrovými kroketami, granátovým jablkem a dresinkem z červeného vína / Lettuce with cheese croquettes, pomegranate and red wine dressing
    159,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Elian Da Ros, La vin est une fete 2017 (117,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky
Středa, Listopad 20, 2019
Předkrm / Polévka
  • Mrkvová polévka se zázvorem / Carrot soup with ginger
    59,-
Hlavní jídlo
  • Quiche s kuřecím masem, kapustou a gorgonzolou / Quiche with chicken meat, kale and gorgonzola
    159,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Castel Juval, Muller Thurgau 2017 (155,-/1dcl) ,
  • Makaróny s boloňským hovězím ragú a parmigiano reggiano / Macaroni with beef Bolognese ragout and parmigiano reggiano
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Donatella Cinelli Colombini, Rosso di Montalcino 2017 (148,-/1dcl) ,
  • Krůtí prsíčka smažená ve vinném těstíčku, vařené brambory s pažitkou, domácí remuláda / Turkey breast fried in wine batter, boiled potatoes with chives, home-made remoulade
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Edlinger, Grüner Veltliner DAC Galgenberg 2018 (116,-/1dcl) ,
  • Zeleninový salát s feta sýrem, olivami a marinovanou cibulkou / Vegetable salad with feta cheese, olives and marinated onions
    169,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Traminer 2016 (125,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky
Čtvrtek, Listopad 21, 2019
Předkrm / Polévka
  • Květáková polévka s olivovým olejem / Cauliflower soup with olive oil
    59,-
Hlavní jídlo
  • Quiche s kuřecím masem, kapustou a gorgonzolou / Quiche with chicken meat, kale and gorgonzola
    159,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Castel Juval, Muller Thurgau 2017 (155,-/1dcl) ,
  • Makaróny s boloňským hovězím ragú a parmigiano reggiano / Macaroni with beef Bolognese ragout and parmigiano reggiano
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Donatella Cinelli Colombini, Rosso di Montalcino 2017 (148,-/1dcl) ,
  • Jehněčí curry s lilkem a paprikou, basmati rýže / Lamb curry with aubergine and peppers, basmati rice
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Nimmervoll, Traminer 2016 (125,-/1dcl) ,
  • Listový salát s marinovanými olivami, smaženým lilkem, ančovičkou a parmigiano reggiano/ Lettuce with olives, fried aubergine, anchovies, parmigiano reggiano
    159,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Pere Mata, Cupada No. 21 2017 (109,-/1dcl) ,
Dezert
  • Dle denní nabídky
Pátek, Listopad 22, 2019
Předkrm / Polévka
  • Dršťková polévka z hlívy ústřičné / Oyster mushroom soup
    59,-
Hlavní jídlo
  • Makaróny s boloňským hovězím ragú a parmigiano reggiano / Macaroni with beef Bolognese ragout and parmigiano reggiano
    189,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Donatella Cinelli Colombini, Rosso di Montalcino 2017 (148,-/1dcl) ,
  • Hovězí angus burger s čedarem, bbq omáčka, uzená majonéza, farmářské brambory / Beef angus burger with cheddar cheese, bbq sauce, smoked mayonnaise, farm potatoes
    199,-
    Doporučená vína/Recommended wines: Aglianico Zero 2017, Pipoli (93,-/1dcl) ,
  • Croque monsieur - toast zapečený s pražskou šunkou, sýrem Gruyére, listový salátek / Croque monsieur - toast baked with Prague ham, Gruyére cheese, green salad
    179,-
  • Listový salát s pečenými rajčátky, bazalkovým pestem a sýrem burrata / Lettuce with roasted tomatoes, basil pesto and burrata cheese
    169,-
Dezert
  • Dle denní nabídky