Obědová nabídka - Vinograf Senovážné
Každý den čerstvý oběd od 11:30 do 15:00 nebo do vyprodání. Vše je také možné si odnést balené s sebou v krabičkách. Jídlo si můžete také objednat předem přes telefon na čísle +420 214 214 681, nebo nechat dovést domů přes Wolt, nebo dámejídlo.cz.
Každý den ráno Vám zašleme aktuální obědovou nabídku ve Vinografu. Stačí zadat email. / To get the everyday lunch menu offer please fill in your email bellow.
Pondělí, Březen 1, 2021
Předkrm / Polévka
-
Bílá zelná polévka s klobásou / Cabbage soup with sausage39,-
Hlavní jídlo
-
Grilovaná vepřová kotleta s kroupovo-houbovým rizotem / Grilled pork cutlet with baryley-mushroom risotto129,-
-
Tagliatelle s hříbky, parmskou šunkou, mascarpone a lanýžovou esencí / Tagliatelle with porcini mushrooms, Parma ham, mascarpone and truffle essence179,-
-
Kombo pondělí (Polévka + Kotleta) / Monday menu (Soup + Cutlet)149,-
-
Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0.2l v lahvičce / Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0,2l bottle90,-
Dezert
-
Dezert dle denní nabídky / Dessert of the day65,-
Úterý, Březen 2, 2021
Předkrm / Polévka
-
Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou / Chicken broth with noodles and vegetable39,-
Hlavní jídlo
-
Bramborové lokše s trhaným vepřovým masem, špenátem a vídeňskou cibulkou / Potato Lokša with pulled pork, spinach and fried onion129,-
-
Tagliatelle s hříbky, parmskou šunkou, mascarpone a lanýžovou esencí / Tagliatelle with porcini mushrooms, Parma ham, mascarpone and truffle essence179,-
-
Kombo úterý (Polévka + Lokše) / Tuesday menu (Soup + Lokša)149,-
-
Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0.2l v lahvičce / Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0,2l bottle90,-
Dezert
-
Dezert dle denní nabídky / Dessert of the day65,-
Středa, Březen 3, 2021
Předkrm / Polévka
-
Batátová polévka s nakládaným balkánským sýrem / Sweet potato soup with pickled Balkan cheese39,-
Hlavní jídlo
-
Hovězí rumpsteak s hořčičnou krustou a slaninovými bramborami / Beef rumspteak with mustard crust and bacon potatoes129,-
-
Tagliatelle s hříbky, parmskou šunkou, mascarpone a lanýžovou esencí / Tagliatelle with porcini mushrooms, Parma ham, mascarpone and truffle essence179,-
-
Kombo středa (Polévka + Rumpsteak) / Wednesday menu (Soup + Rumpsteak)149,-
-
Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0.2l v lahvičce / Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0,2l bottle90,-
Dezert
-
Dezert dle denní nabídky / Dessert of the day65,-
Čtvrtek, Březen 4, 2021
Předkrm / Polévka
-
Kroupová polévka s pražskou šunkou / Barley soup with Prague ham39,-
Hlavní jídlo
-
Pečené kuře po baskicku s chorizem, paprikou, olivami a grenaille bramborami / Baked Basque chicken with chorizo, red pepper, olives and granille potatoes129,-
-
Tagliatelle s hříbky, parmskou šunkou, mascarpone a lanýžovou esencí / Tagliatelle with porcini mushrooms, Parma ham, mascarpone and truffle essence179,-
-
Kombo Čtvrtek (Polévka + Kuře) / Thursday menu (Soup + Chicken)149,-
-
Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0.2l v lahvičce / Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0,2l bottle90,-
Dezert
-
Dezert dle denní nabídky / Dessert of the day65,-
Pátek, Březen 5, 2021
Předkrm / Polévka
-
Maďarská gulášová polévka s kořenovou zeleninou a chlebovými krutony / Hungarian gulash soup with root vegetable and bread croutons39,-
Hlavní jídlo
-
Smažené vietnamské závitky Nem ran s mletým vepřovým masem / Fried spring rolls Nem rán with pork ground meat129,-
-
Tagliatelle s hříbky, parmskou šunkou, mascarpone a lanýžovou esencí / Tagliatelle with porcini mushrooms, Parma ham, mascarpone and truffle essence179,-
-
Kombo pátek (Polévka + Závitky) / Friday menu (Soup + Spring rolls)149,-
-
Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0.2l v lahvičce / Jäger&Pialek, Cuvée Sexenberg 2016 Magnum 0,2l bottle90,-
Dezert
-
Dezert dle denní nabídky / Dessert of the day65,-